google.com, pub-9950461751932895, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page

Satya Photo State

Public·16 members
Nesio Sanders
Nesio Sanders

Inregistrare Garantie De Participare La Licitatie !!HOT!!Regula de baza pana la castigarea licitatiilor publice si semnarea contractelor de achizitie este garantarea procedurilor de atribuire, in concordanta cu regulile privind libera concurenta. Altel spus, scopul unei garantii de participare la licitatie este sa asigure faptul ca licitatorul nu isi retrage sau modifica oferta inainte ca aceasta sa fie adjudecata si ca acesta va accepta si va semna contractul in cazul in care licitatia este castigata de el.
inregistrare garantie de participare la licitatieGarantia de participare la licitatii, este un instrument de garantare ce poate fi solicitat fiecarui Ofertant care participa la o procedura de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii. Aceasta are rolul de a proteja Beneficiarul (Organizatorul) licitatiei fata de un eventual comportament necorespunzator al Ofertantului pe toata perioada de valabilitate a ofertei depuse pana la incheierea contractului de achizitie publica sau a acordului cadru. Nu poate depasi 2% din valoarea estimata a acestuia.


Asiguratorul, in calitate de Garant, in schimbul primei de asigurare platite de catre asigurat si in limita sumei asigurate, asigura achitarea contravalorii garantiei de participare la procedurile de achizitii publice, in cazul in care organizatorul de licitatii (beneficiarul) solicita executarea acesteia in conditiile actelor normative in vigoare care reglementeaza acest domeniu.


Conform legii, Garantia de participare poate fi constituita prin transfer bancar sau printr-un instrument de garantare emis de catre o societate bancara sau de catre o societate de asigurari si trebuie prezentata in original, in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia licitatiei de atribuire. Garantia se poate constitui prin depunerea unui ordin de plata, a unui cec sau a unei sume in numerar la casieria autoritatii contractante doar daca in documentatia licitatiei de atribuire este prevazuta aceasta posibilitate.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • satyaphotostate201
 • Mold Removel baltimore
  Mold Removel baltimore
 • Wallace Angelo
  Wallace Angelo
 • Gretta Jones
  Gretta Jones
 • Barbara Abney
  Barbara Abney
bottom of page